Skulekorps- konsert

Edward-Eikrem-Jensen-99034203-ccc-4Torsdag i kulturvekkå inviterer Straumsnes Skulekorps Frei skulekorps og Straumsnes barnegospel på konsert!

 

«Straumsnes Skolekorps er et flott, lite korps, vel 40 år gammelt, som nå ledes av Randi Anita Morton. Vi har øvinger torsdager etter skoletid. Drillerne er omtrent like mange som spillerne, de trenes av Sølvi Sæbø. På denne konserten har vi med oss Frei skolekorps. Vi skal delta på Tomra-Ørskog-festivalen i lag på lørdag, så dette blir en super generalprøve før konkurransen vi skal delta i der!»

 

«Straumsnes Barnegisingospel stiller med ca 25 sangere fra hele kommunen, fra 4 år og opp til 15. Noen sanger synger hele koret samlet, andre sanger er det de eldste (fra 3.klasse) som har øvd inn alene. Familien Sæbø står som ledere av koret.»

 

«iSing er et helt ferskt ungdomskor, alder fra 8.klasse og oppover. Vi er ca 8 spreke ungdommer som eeelsker å synge :) Og med en gammel mann på piano, Audun Sæbø (han spiller litt gitar også). Hovedgitarist er Vegard Kanestrøm. Sølvi Sæbø prøver å dirigere gjengen, om det trengs. Vi øver annenhver onsdag kveld på Straumsnes Menighetshus, og har det veldig trivelig i lag! Det er plass til flere i koret! Gjerne fra hele kommunen!»